Ruilen en retourneren

Bij KOUSENonline.be zijn tevreden klanten een prioriteit. We doen er dan ook alles aan om dit te bereiken. Indien u toch niet tevreden bent over een artikel zoeken we met veel plezier samen naar een oplossing.

Als klant van Kousenonline.be heeft u het recht om binnen de 14 dagen na afleverdatum van uw aankoop af te zien. Uiteraard kunnen we enkel ongeopende producten in originele, ongeschonden staat en verpakking terugnemen.

Hiervoor vragen we u volgende procedure te volgen:

Geef ons een seintje via info@kousenonline.be of de Contact pagina, waarin je duidelijk omschrijft of je het product wil ruilen of retourneren en waarom. Vergeet niet je bestelnummer en naam van het product te vermelden. In geval van ruil vermeld je de naam, de kleur en de maat van het gewenste product; in geval van retour vermeld je je bankrekeningnummer.

Verstuur het product binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling in de originele verpakking naar volgend adres:

KOUSENonline.be
Dienst ruilen en retourneren
Leuvensebaan 16
2580 Putte
Belgie

Van zodra de ruil of retourzending is aangekomen wordt deze aan een inkomende controle onderworpen.

Indien de zending goed voor retour of ruil bevonden werd, storten wij ingeval van retour het aankoopbedrag binnen de 5 dagen na ontvangst terug op het door u vermelde rekeningnummer. Ingeval van omruiling wordt u binnen de 48u na ontvangst van uw zending op de hoogte gebracht van de beschikbaarheid en vermoedelijke leverdatum van uw ruilproduct.

Werd het artikel niet in goede staat bevonden tijdens de inkomende controle ontvangt u binnen de 48u na ontvangst van de retourzending een bericht van ons via mail met vermelding van de reden.

De retourkosten zijn steeds voor rekening van de klant. Is er spake van een ruiling, dan worden de ruilproducten naar de klant verzonden op kosten van KOUSENonline.be.

Heeft u nog vragen over de ruil -en retourmogelijkheden vanKousenonline.be?
Aarzel niet ons te contacteren via info@kousenonline.be